Novalishoeve: natuur - puur - zorg
‘ Stap in de wereld van Novalishoeve.
De natuur drukt haar stempel op alles wat we doen.
Ambacht, zorg en gastvrijheid.’

Novalishoeve: natuur - puur - zorg

Novalishoeve is een bijzondere boerderij op Texel. De stallen, de productieruimten en de tuin zijn een ware ontdekkingsreis voor je zintuigen. Overal op het erf staan de deuren voor je open. Nieuwsgierig? Kom langs en ontdek hoe biologisch boeren in zijn werk gaat. De natuur drukt haar stempel op alles wat we doen. Zaaien, oogsten, melken. In het sfeervolle dagcafé proef je het beste van het land. Van graan tot fruit; we verwerken alles in heerlijke producten. Het ambachtelijke werk ligt in handen van jongeren met een zorgvraag. Ze verwerken natuurlijke ingrediënten met liefde en aandacht. En dat proef je!

Nieuwe oogst

Vanaf april schieten de gewassen, planten en kruiden de grond uit. Dankbaar oogsten wij seizoensproducten: lekker en vers. In het dagcafé ontdek je de rijke smaken in onze zuivel, broodjes of ijs. En krijg je er geen genoeg van, neem dan producten van Novalishoeve mee naar huis. In de winkel vind je een ruim assortiment.

Nieuwe oogst

Maandaanbieding

  • Mediterrane ciabatta

    Mediterrane ciabatta

    De smaak van Italië! Een knapperig ciabatta broodje vol olijven, rozemarijn en zongedroogde tomaten. In de winkel voor € 0,95 p. stuk.

Kadotip

  • IJsbollenkaart

    IJsbollenkaart

    Handige cadeaukaart voor 6 of 10 ijsbollen. Voordelig ambachtelijk ijs proeven!

© novalishoeve / concept en productie: Zilte Zaken