ERF

Op Novalishoeve staan de deuren overal voor je open. Parkeer de auto of fiets bij onze ingang en ga op ontdekkingsreis. Voor je neus: het sfeervolle dagcafé met de kenmerkende gevel. Je kunt er niet omheen, dus we zien je straks voor een bak koffie, broodje of lekker ijsje, toch? Sla je rechtsaf, dan trekt een zoete geur van ingekuild gras je de stal in. Bij koud weer het onderkomen van onze bontgekleurde dames, die loom kauwen of elkaar plagend een kopstootje geven. In veilige hoekjes nestelen de kippen. En de varkens hebben ruim baan in een afgezet stukje van de stal.

Labyrint

Je kunt trouwens aan alle kanten weer naar buiten lopen. Zeker doen, want er is nog veel meer te zien op het erf. Dikke houten palen bijvoorbeeld. Daarvan maken onze jongeren robuuste bankjes, die Staatsbosbeheer in natuurgebieden plaatst. Verstopt achter de schuren staat een hele rij kassen. We zaaien er vele soorten planten en kruiden. Verderop in de tuin kan alles rijkelijk gaan groeien en bloeien! Houd je wel van een uitdaging, dan ben je van harte welkom in ons groene labyrint. Novalishoeve is een bedrijf in beweging. De boer en jongeren die aan de slag zijn, vertellen graag over hun werk.

SPEURDERIJ

Een boeiende puzzeltocht op Novalishoeve. Met een kaart in de hand ga je op pad. Ondertussen ontdek je alles over het boerenleven, de dieren en onze gewassen. Onthoud de grappige weetjes; leuk om indruk mee te maken op school! Meer info? Klik hier!

Image

ACTIVITEITEN

In de winkel

GROWKITS

GROWKITS

Kweek je eigen oesterzwammen op koffiedik van Texelse bedrijven!

Kadotip

IJsbollenkaart

IJsbollenkaart

Handige cadeaukaart voor 6 of 10 ijsbollen. Voordelig ambachtelijk ijs proeven!

Hoornderweg 46
1797 RA Den Hoorn

Telefoon: 0222 - 31 94 82


Telefoon winkel: 0222 - 31 95 12

 

Openingstijden

ma   9.30-16.30  uur
di   9.30-16.30  uur
wo   9.30-16.30  uur
do   9.30-16.30  uur
vr   9.30-16.30  uur
za   9.30-16.30  uur

biologisch & dynamisch!