‘Bontgekleurde dames geven heerlijke, volle melk.’

  • 25 KOEIEN
  • 40 HECTARE
  • 40 SCHAPEN
  • KRUIDENTUIN
Image

BUITEN BIJ NOVALISHOEVE

Koeien kauwen loom op een grassprietje. Voor hen kent de dag geen stress, ze liggen heerlijk rustig of grazen op het kruidige grasland. Even verderop gaat het tarwe gaat gebukt onder een lichte zeebries. In de tuin steken geurige kruiden de kop op. Welkom op onze boerderij! Op Novalishoeve staat alles in teken van biologisch boeren. Dat betekent: de natuur krijgt vrij spel. Geen chemische bestrijdingsmiddelen op onze grond, maar natuurlijke processen. In de tuin en de kassen wordt een eerste zaadje geplant, dat daarna zijn eigen weg volgt richting het land en vervolgens naar de stal (voer) of de winkel (ambachtelijk product).

LEKKER! UIT HET SEIZOEN

Wat je zaait, zul je oogsten! Rogge en graan, komkommers, boerenkool, sperziebonen, pompoenen, courgettes, prei, vlierbloesem, dropplant, tijm en… Heb je even?

Image

RONDNEUZEN

Op Novalishoeve steken wij dagelijks de handen uit de mouwen. Je bent vrij om onze wereld te ontdekken. In de stal en schuren is er altijd ‘reuring’. Stap ook het land op, met de wind door je haren en omringd door de geur van aarde. Rust en ruimte verzekerd!

Image

In de winkel

Donderdag en vrijdag: pizzadag!

Donderdag en vrijdag: pizzadag!

Elke donderdag en vrijdag maken de bakkers verse pizza's!

Kadotip

IJsbollenkaart

IJsbollenkaart

Handige cadeaukaart voor 6 of 10 ijsbollen. Voordelig ambachtelijk ijs proeven!